sigla Pavajcolor
jeremy scott shoes jeremy scott instinct hi jeremy scott uk jeremy scott adidas

moncler outlet uk moncler jackets uk

Pardoseli industriale

Pardoselile industriale reprezinta un element de o deosebita importanta in intreprinderi. Zonele in care se proceseaza materiale, se depoziteaza materii prime sau produse finite trebuie sa aiba o rezistenta foarte buna la stresul mecanic (vibratii, transport si manipulare), termic si chimic.

Firma noastra este specializata in realizarea de pardoseli industriale din beton elicopterizat pentru orice tip de trafic.

Lucrari de referinta

 • Citroen, Cluj
 • Fabrica de hartie, Petresti, jud. Alba
 • Abatorul AgroInvest, Bistrita

Beton elicopterizat sau beton finisat

Betonul elicopterizat, numit si finisat sau superfinisat, este o pardoseala industriala pe baza de ciment de inalta rezistenta, compus din aditivi speciali si pigmenti, care se aplica peste betonul proaspat, formand astfel un strat monolitic rezistent la uzura. Alte materiale care se folosesc la componenta betonului elicopterizat, in functie de scopul utilizarii, sunt: cuart gri, cuart rosu, cuart verde, cuart simplu, sau cuart CORINDON, gri, rosu sau verde, compusi metalici, fibre metalice, polipropilena etc. Acest tip de pardoseli industriale se pot realiza in mai multe culori. In continuare vom detalia modalitatea de executie.

Caracteristici si executie pardoseli industriale din beton elicopterizat

Pardoselile industriale din beton elicopterizat reprezinta un sistem de pardoseala bazat pe realizarea unei placi de baza din beton avand caracteristici tehnice adecvate fiind elaborata in fabrica, careia, dupa ce a fost turnata si nivelata, i se aplica un mortar compus din agregate, minerale si ciment, cu pigmenti pentru culoare, pentru a obtine finisarea dorita.

Dupa aplicarea mortarului pe suprafata proaspata se va recurge, printr-un sistem mecanic, la incorporarea acestui mortar in beton pentru a-i conferi o mai mare duritate si rezistenta la abraziune. Se pot obtine diferite tipuri de finisaje pentru acest tip de pardoseala industriala: driscuit, semifinisat sau finisat, care vor depinde de utilizarea pe care o va avea pardoseala.

La aceste executii trebuie evidentiata importanta pe care o are betonul, datorita omogenitatii sale, care este marita atunci cand se realizeaza o armare cu plasa de otel, fibre metalice sau polipropilena. Pardoselile industriale din beton elicopterizat au o mai mare rezistenta la abraziune, care se obtine prin adaugarea stratului de rulaj compusi de cuart-corindon, bazalt sau particule metalice.

pardoseli industriale
pardoseli industriale

Destinatia pardoselilor industriale

 • Industrie grea
 • Industria constructoare de material rulant
 • Industria conductoare de masini-unelte
 • Suprafete speciale decorative
 • Depozite si magazine en-gros
 • Hoteluri, mall-uri si alte incinte destinate activitatiilor publice
 • Expozitii
 • Suprafete si podele armate, tehnologii de sigilare si asigurare pentru constructiile de tuneluri, poduri din oteluri si beton, turnuri de racire, instalatii de reciclare a apei industriale, garaje subterane
 • Marcaje specifice integrate in suprafata

Avantajele betonului elicopterizat (finisat):

 • Rezistenta mecanica ridicata, rezistenta la compresie si la rulaj, super-rezistent la trafic intens si la uzura
 • Nu exista puncte slabe, rezistenta este aceeasi pe tot planul, pe toate directiile
 • Usor de intretinut
Utilaje pentru beton elicopterizat

PARDOSELI INDUSTRIALE

pardoseli industriale pardoseli industriale pardoseli industriale beton elicopterizat beton elicopterizat beton elicopterizat beton elicopterizat beton elicopterizat beton elicopterizat beton elicopterizat beton elicopterizat beton elicopterizat pardoseli industriale pardoseli industriale pardoseli industriale
replica watches replica watches fifa coins fifa coins fifa 15 coins